Partnere


I hverdagen har vi flere faste samarbejdspartnere der står for høj kvalitet og god fleksibilitet. Vi bruger de samme faste samarbejdspartnere hver gang og kan derved opnå en solidt og stabil arbejdsgang. Læs mere herunder.

 • T.T Tømrer- & Snedkerfirma

  www.t-t-t.dk

  T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS er en dynamisk virksomhed og er til for vore kunder. Vi løser, som du kan se på denne hjemmeside, alle typer af opgaver indenfor faget, og er altid klar med professionel rådgivning. Vores firma har mere end 15 års erfaring indenfor de fag vi beskæftiger os med, og har derfor en god forståelse for et godt stykke arbejde og vore kunders ønsker.

 • Murer Makker

  Om du skal have lavet en total renovering, ny byg eller "bare" skal havde lavet nogle små ting, så kan Murer Makker hjælpe dig. Vi er dedikeret til at klare alle opgaver små som store, med et øje for kvalitet. Vi yder vores bedste for at give vores kunder den bedste service. Som resultat, kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagne kunder.

 • Lygas Lækage Sporing

  www.lygas.dk/

  Lygas er løsningen såfremt du har et akut problem, ønsker at få udført hovedeftersyn eller ønsker at tegne et serviceabonnement på dit varme-, køle eller ventilationsanlæg. Vi hjælper villaejere, virksomheder, kommuner samt boligforeninger og servicerer alle typer af fabrikater, lige fra de meget store anlæg til de helt små.

 • Peter Tvergaard EL

  www.peter-tvergaard.dk/

  Vi har et bredt udvalg af hvidevarer, lamper, el-apparater til køkken , pærer samt små el. Kom ind og kig - vi har lige fået monteret helt ny lampesektion af vor foretrukne leverandør NORDLUX.

  El-installationsfirmaet Peter Tvergaard foretager også kommunale elarbejder samt mangeartede opgaver for øvrige mindre og større erhvervs virksomheder på Halsnæs men også øvrige Sjælland/København