Blik Arbejde


Blik, blik blik og atter blik. Som blikkeslanger arbejder vi da også med meget andet. Wakaflex til inddækninger, udskifter skiffersten, reparation af plastiktagrender med meget mere...

Blikarbejde

Vi har i dag ansat to blikkenslagere, Mads & Mike, begge med stort B. Vi udfører alle former for blikkenslager arbejde. Alt fra stolpetoppe til advanceret kvistinddækninger, vi har prøvet det meste. Vi ligger stor vægt på kvaliteten samt det visuelle udtryk. En blikinddækning er som regl synlig og skal passe ind i de omkring liggende bygningsdele. Når vi har fundet frem til en visuel flot løsning begynder vi at tænke funktionelt. Med denne simple men meget effektive fremgangsmetode opnår vi altid meget flotte resultater.

Som blikkenslager udskiftes tagrender, rendejern nedløb m.m. Vi ser tit at tagrender og nedløb er sat op meget flot, men desværre under dimensioneret. Vi kan dimensionerer dine nye eller eksisterende tagrender for korrekt opsætning. Med tiden oplever vi at tagrender sætte sig og derved får en forkert hældning. Det kan skyldes snemasser igennem årene som får render til at lave bagfald. Hvis dette er tilfælder kan vi ofte retter rendejernene op og dermed sikrer at tagrendevandet igen løber den rigtige vej ned.

Alle bygninger med skorstene har en inddækning og ligge omkring gennemføringen fra tagsiden. Disse blev tidligere udført i bly. Der er som med mange andre ting blevet produceret meget andet og bedre materiale som er mere resistent over for det danske vejr. I dag udføres alle vores skorstensinddækninger i wakaflex, som også fåes i farver - Røde tegl, rødt wakaflex.

image2

Ydelser


Blik arbejde

Blikarbejde info

Som man kan se på billedet her var den gamle zinkkinddækning meget medtaget samt forsøgt lappet flere gange. Efterfølgende blev vi rekvireret af bygherre for udskiftning. Denne inddækning var meget speciel taget i betragtning af formerne.

Læse Mere