Gas


Der er mange former for gasarbejde. Gas bruges til stort set alt. Opvarmning af huse, prodoucering af varmtvand og Gaskomfurer m.m.

Gas

Hos VVS Kraft har vi har tre vvs'ere med A-certifikat - lovpligtig for at arbejde med gas. Vi har erfaring inden for nærmest alle arbejdsområder. Da gas er ekstremt brandfaligt bør man tage sine forbehold ved installation samt montering samme.

Da vi er beliggende i et sommerhus område besøger vi mange kunder som benytter gasdrevende apparater. Vi skifter dysser ved konvertering af komfurer der kommer fra et "storby køkken" som skal installeres i kundens sommerhus. Det skal til da flaskegas har en højere brændværdi end naturgas (som levers i eks. København). Ligeledes renser vi dysser og skifter termoelementer hvis disse skulle gå i stykker.

Vi servicerer til daglig flere områder for boligselskaber hvor der er monteret gaskedler. Her vil det typisk være at skifte ekspansionsbeholdere, hovedprint, netprint samt ioniseringsstave. Vi kan efterhånden skille de fleste kedler fra hinanden samt samle dem igen med bind for øjnene (Det praktiseres dog ikke af hensyn til sikkerheden).

Vi har udstyret til at tjekke om dit gasfyr kører optimalt under de givende forudsætninger . Dette gøres blandt andet ved at teste røggassen, indregulering af diverse ventiler og dysser. Som en selvfølge er det af vores interresse at Deres kedel agerer samt reagerer som det skal.

 

image1

Ydelser


Gaskedel Reparation

Gaskedel std billede

Denne gaskedel trænge til fornyelse af hovedprint da den gentagende gange gik på fejl og slukkede. Fejlen blev udbedret på kort tid og giver igen kunden ro i maven.

Læse Mere